INEF CAMPIONES DE LA DIVISIO D'HONOR FEMENINA 2016

La festa verd (34 - 14)

Yolanda Españó / Foto:Ernesto Aradilla
1
Maig 2016

La festa del rugbi femeni nacional, es ha dir, la final de la Divisió d'Honor femenina disputada en el Estadi Municipal Nelson Mandela de Tudela, va finalitzar amb el triunf del INEF Barcelona, que va recuperar així el títul tres anys després, pero con amb moltes més anécdotes.

La graderia, amb Alfonso Feijoo, president de la Federación Española, i Javier Lorente, el seu homóleg a la Federación Navarra, en la llotja i després encarregats d'entregar els trofeus, presentaba un formidable aspecte ple de color -vermell i blau, per un costat; i verd, por l'altre-, doncs les dues aficions varem respondren a la crida dels seus clubs.

 

ADÉU A JOHAN

Johan Cruyff (1947 - 2016)

Noelia Déniz / Foto:Ernesto Aradilla
26
Març 2016

Ens a deixat el mestre, el que va donar sentit al que es coeix com como filosofía Barça, aquesta forma tan particular d´entendre i desenvolupar el fútbol, i que es sant i senya del club català.

Johan Cruyff (Amsterdam, 25 d'abril de 1947 - Barcelona, 24 de març de 2016) ya no està per il.luminar al reste amb les seves idees futbolístiques.

Però, a deixat darrera un legat tan profunt y tan extens que farà, sense dubte, que alguna cosa de si mateix segueixi vivint tantes altres vides, i que perdure en el temps, potser per tota la eternitat.

 

FINAL COPA CATALUNYA 2015

El Barça torna a guanyar la copa

Ernesto Aradilla
4
Septembre 2015
El FC Barcelona va guanyar la 7ª Copa Catalunya aquest divedres davant el CatGas Santa Coloma en un partit molt igualat.

Desprès de guanyar la semifinal davant el FS Moncada per un resultat de ( 1 - 8 ) a favor dels cules, el Barça va vencer al equip de santa Coloma per un ( 2 - 4 ).

Gols: 0-1 Saad, min 6; 1-1, Rubén, min 26; 1-2, Corvo, min 28; 2-2, Sergio Lozano, min 34; 2-3, Sergio Lozano, min 36; 2-4, Wilde, min 39. 

Rua Tricampions

La Rua del Barça va sér un èxit

Ernesto Aradilla
7 Juny 2015

Aquest dilluns els carrers de Barcelona es va omplenar de milers d'aficionats culés per rebre l'equip tricampió de aquesta temporada. La sortida va ser a les 19:00 desde la Estació del Nord i va finalitzar a l'estadi del Nou Camp sobre les 22:00.

Desprès de guanyar la Lliga, la Copa del Rey i aquest disabte la 5ª Champions davant l'equip italià de la Juventus, els jugadors del primer equip van celebrar amb els seus seguidors els tìtols que a princip d'any semblaba cuasi imposible asolir.

La nova marxa de l'equip i la mà de Luis Enrique es va fer notar en aquets ùltims messos donant aquest espectacular final de temporada.